ژاپنی‌ها ضرب‌المثل جالبی دارند که می‌گوید: «اگر فریاد بزنی به صدایت گوش می‌دهند و اگر آرام بگویی به حرفت! قدرت کلماتت را بالا ببر نه صدایت را! این باران است که باعث رشد گلها می شود نه رعد و برق!» بدون تردید تبلور این نوع نگاه ژاپنی همواره در تولیدات صنعتی و تکنولوژیک این کشور نهفته بوده است. اینک میتسوبیشی به عنوان یکی از بزرگترین گروه‌های صنعتی ژاپن پس از اتخاذ تصمیم جنجالی حرکت به سمت خودروهای شاسی‌بلند، سورپرایزهای جذابی برای علاقمندان به دنیای خودرو داشته است. این خودروساز ژاپنی در آخرین لیست عرضه محصولاتش به بازار دو خودروی«میراژ» و «اوتلندر» را معرفی کرد. خودروهایی که اگرچه کم سرو صدا و بی ادعا اما پرتوان و تاثیرگذار به بازار آمدند. در این نوشتار در نظر داریم به سراغ بررسی فنی و اجمالی «میتسوبیشی اوتلندر» ۲۰۱۷ برویم. خودرویی که در دسته ی جدیدترین شاسی‌بلندهای ژاپنی قراردارد و در دو مدل هیبریدی و بنزینی عرضه شده است.

اوتلندر درست در روزهایی که رقابت شدیدی میان خودروهای ۲۰۰ میلیونی در بازار ایران وجود داشت پا به میدان گذاشت. البته اوتلندر ۲۰۱۷ فیس‌لیفت محصولی است که چهار سال پیش از آن یعنی درسال ۲۰۱۳ به بازار عرضه شد. به گفته مدیران میتسوبیشی در تولید این محصول توجه ویژه‌ای به نمای ظاهری شده و حدود ۱۰۰ تغییر در مدل فیس لیفت آن لحاظ شده است. اتفاقی که اوتلندر ۲۰۱۷ را به خودرویی بی‌نظیر در کورس رقابت شاسی‌بلندهای ۲۰۰ میلیونی بدل می کند. این خودرو از پیشرانه‌ای به حجم ۲.۴ لیتر بهره می گیرد که این عدد توانی به اندازه ی ۱۷۰ اسب بخار و گشتاوری معادل ۲۲۰ نیوتن متر را از مسیر گیربکس CVT اتوماتیک با قابلیت تعویض دنده دستی به چرخ ها منتقل می کند. محورهای انتقال قدرت نیز در اوتلندر از دیفرانسیل ۴ چرخ متحرک با قابلیت تغییر به ۳ وضعیت تشکیل شده که بسته به نوع مسیر و انتخاب راننده متغیر است. سیستم ترمز این خودرو نیز در چرخ‌های جلو به صورت دیسکی و در چرخ‌های عقب دیسکی خنک‌کننده و مجهز به ترمز ضد قفل و سیستم توزیع نیروی الکتریکی است. گذشته از این اما عناصری همچون کنترل فعال پایداری٬ ترمز کمکی هنگام حرکت در سطوح شیب دار، کنترل کشش و ترمز اضطراری میتسوبیشی اوتلندر را به خودرویی کم نظیر در مسیر های صعب‌العبور بدل می کند. بدون تردید اخذ ۵ ستاره ایمنی از موسسه معتبر EURO_NCAP تمامی استرس مشتریان وسواسی در موضوع ایمنی خودرو را بر طرف می کند. چرا که میتسوبیشی اوتلندر  با ۷ کیسه هوای ایمنی که یکی از آن ها برای زانو تعبیه شده است به همراه سیستم ضد سرقت هشدار دهنده٬ سفری امن و آرام را به دارندگانش هدیه می‌دهد.

جذابیت‌های دیگر میتسوبیشی اوتلندر که به طور مستقیم با دست و دلبازی شرکت سازنده ارتباط دارد به نمای داخلی و تجهیزات و امکانات اتاق باز می‌گردد. گرمکن صندلی جلو و تنظیم الکترونیکی صندلی راننده در ۸ جهت به همراه کروز کنترل و همچنین تهویه هوای مطبوع دوگانه اوتلندر را به خودرویی مناسب برای مسیرهای طولانی تبدیل می‌کند. از یاد نبرید که اگر وسایل شما و همراهان‌تان از اندازه عادی بیشتر است می توانید با تغییر صندلی های عقب به حالت ۶۰:۴۰ فضای بیشتری را در اختیار خود و همراهان‌تان قرار دهید. دست و دلبازی شرکت سازنده اما به اینجا ختم نمی شود. امکانات دیگری نظیر سنسور پارک٬ آینه وسط الکتروکرومیک٬ چراغ های جلوی daylight٬ آینه های جانبی برقی و نمایشگر ۷ اینچی لمسی به همراه دوربین دنده عقب آپشن‌های دیگر این خودرو است که در کنار طراحی چوبی زیبای با دستگیره‌های کرومی داخلی نمایی جذاب را برای اوتلندرسواران به ارمغان می آورد. تمامی این امکانات در کنار ورود خروج بدون کلید و استارت دکمه‌ای می تواند اوتلندر را به خودرویی خاص برای شما تبدیل کند. چهره‌ی تهاجمی که به کمک چراغ‌های کشیده جلو در این خودرو حاصل شده نشان از قدرت مشهود سردمدار محصولات میتسوبیشی محبوب در بازار ایران دارد. خودرویی که با ابعاد عظیم‌الجثه‌ی خود حس سواری گرفتن از یک شاسی‌بلند واقعی را به راننده و سرنشینان منتقل می‌کند.

نظرات (0) کلیک ها: 27287

پس از انتشار تصاویر جاسوسی و چند اسکچ طراحی از نسل جدید هیوندای یا گرنجور در کرهٔ جنوبی، هیوندای اولین تصاویر واقعی و رسمی نسل جدید این سدان میان سایز را منتشر کرده است. پس از جدا شدن برند جنسیس از هیوندای و عرضهٔ محصولات لوکس توسط این برند، حالا آزرا لوکس‌ترین و بزرگ‌ترین سدان هیوندای محسوب می‌شود و بنابراین پرچم‌دار جدید این شرکت خواهد بود.

2017-hyundai-grandeur-azera-csp2 

نسل جدید آزرا که نسل ششم آن محسوب می‌شود از طراحی جسورانه و مدرنی برخوردار است درحالی‌که همچنان سنت‌های خود را حفظ نموده است. کره‌ای‌ها میگویند نسل جدید آزرا پیشتاز عصر جدید طراحی برای هیوندای است. البته شباهت فراوان آزرای جدید با محصولات برند لوکس جنسیس کاملاً مشهود است. شباهت آزرای جدید با جنسیس تا حدی است که برخی حدس می‌زنند که ممکن است هیوندای نسل جدید آزرا را بجای جایگزین کردن با نسل فعلی، به‌عنوان مدلی مجزا تحت برند جنسیس در ایالات‌متحده عرضه کند. در این صورت آزرا همانند لکسوس ES، سدانی دیفرانسیل جلو در سبد محصولات جنسیس خواهد بود.

در قسمت جلوی آزرا 2017 جلوپنجره‌ای با فرمی کاملاً مشابه جلوپنجرهٔ جنسیس G70 و G90 به چشم می‌خورد که در طرفین آن چراغ‌های جلوی باریکی که بازهم به چراغ‌های G90 شباهت دارند قرار گرفته‌اند. فرم سپر جلو هم شبیه به G90 طراحی شده است. در قسمت جانبی لچکی معروف آزرا همچنان وجود دارد و در قسمت عقب هم همچنان سنت چراغ‌های متصل‌به‌هم آزرا حفظ شده است که البته فرم بسیاری مدرن‌تری پیدا کرده‌اند.

2017-hyundai-grandeur-azera-csp1 

آزرای جدید نه‌تنها در بیرون زیباتر و لوکس‌تر از قبل شده بلکه در داخل هم لوکس‌تر شده است به‌گونه‌ای که در تصویر منتشر شده از داخل آن، داشبورد، رودری‌ها و صندلی‌ها همگی با چرم پوشیده شده‌اند. هیوندای دراین‌باره گفته است که فناوری‌های جدید در آزرا سطح بالایی هنر طراحی داخلی را نشان می‌دهد که تجربه‌ای مدرن از یک هیوندای پریمیوم ارائه می‌کند.

2017-hyundai-azera-4 

پیشرانه‌های نسل جدید آزرا هنوز مشخص نیست اما انتظار می‌رود هیوندای همان موتورهای چهار سیلندر و شش سیلندر سابق را برای آن ارائه کند که احتمالاً نسخهٔ توربوشارژ آن‌ها هم ارائه خواهد شد. نیروی موتورها نیز توسط یک گیربکس 8 سرعتهٔ اتوماتیک به چرخ‌های جلو انتقال پیدا می‌کند. فروش هیوندای آزرا/گرنجور 2017 ماه آینده در کرهٔ جنوبی آغاز خواهد شد اما باید همچنان جهت فهمیدن برنامه‌های هیوندای برای عرضهٔ آزرا در ایالات‌متحده صبر کنیم.

 منبع: www.pedal.ir

نظرات (0) کلیک ها: 26990
نگاهی به میتسوبیشی لنسر فیس‌لیفت 2016

در جهانی که مدها و سبک‌ها در آن پیوسته در حال تغییرند و هر لحظه اشیاء برحسب شور و حال آدمی، رنگ دیگری به خود می‌گیرند، خودروهای پا به سن گذاشته چندان باب طبع جوانان و نونهالان نیستند، آن‌هم جوانان تربیت شده در مکتب اینترنت و فیس‌بوک… اما این گفته بدان معنا نیست که چنین خودروهایی از خود هیچ آورده‌ای نداشته و به‌تمامی از دست رفته‌اند؛ اتفاقاً برعکس، چنین خودروهایی را می‌توان تندیس شورانگیزی از تکاملی ریشه‌دار نیز دانست.

لنسر (LANCER) که در زبان انگلیسی معنای سواره‌نظام را می‌دهد، نامی است که به گوش دوستداران خودرو در ایران سخت آشناست، به‌ویژه آنانی که اسپرتی‌های ژاپنی را پیوسته تعقیب و اخبارشان را دائماً پیگیر هستند؛ و کیست که لنسر EVO را نشناسد، خودرویی جاودانه که سرعت و شتابی به‌غایت شگفت‌انگیز داشت و برای همتایان غربی‌اش کابوسی بس جان‌فرسا بود. افسوس و صد افسوس که تولید آن قطع و قدرش آن‌چنان‌که باید دانسته نشد.

2015 Lancer Evolution Final Edition 
2015 Lancer Evolution Final Edition


از چهل و اندی سال پیش، یعنی همان ماه فوریه سال 1973 میلادی که نخستین نسل از لنسر پا به عرصه رقابت‌های جهانی نهاد تا به امروز، این خودرو همواره گزینه‌ای مطرح در میان خیل همتایان خود بوده و در میان سدان‌های کوچک عالم اسم‌ورسم ماندگاری را برای خود تدارک دیده است. در دیار ما نیز همواره این کلام، از زبان بسیاری از مالکانش شنیده و گفته می‌شود: لنسر عالی است و یا حرف ندارد!… اینکه تا چه حد گفته‌های مذکور بر پایه درست و صحیحی استوار هستند به انجام آزمون‌ها و بررسی‌های متعددی نیاز دارد، ولی در این میان، از یک گزاره نمی‌توان به‌راحتی گذشت و آن‌هم حک دائمی نام این خودرو بر لوح حافظه خودرو دوستان این دیار است. لنسر هیچ‌گاه فراموش نخواهد شد!

2017 Lancer SEL 
2017 Lancer SEL


برخلاف دیگر هم‌قطاران ژاپنی که چرخه تولید مدل‌های متنوعشان به پنج سال هم نمی‌رسد در لنسر وضع بدین گونه نیست و بیشتر نسل‌های این خودرو در زمان طولانی‌تری در مدار تولید بوده‌اند. نسل فعلی این خودرو نیز، برای نخستین بار، ژانویه سال 2007 میلادی و در نمایشگاه خودروی دیترویت رونمایی شد. این خودرو بر مبنای دو کانسپت به نام “CONCEPT X” و CONCEPT SPORTBACK ” تکوین و توسعه یافت، دو کانسپتی که پیش‌تر در نمایشگاه‌های خودروی نیویورک و فرانکفورت هم در معرض دید عموم نهاده شده بودند. پس از طی مدت‌های مدید، نسل فعلی لنسر در اکتبر سال 2015 میلادی، دستخوش یک فیس‌لیفت شایان توجه گردید و ناحیه جلوی آن جلوه دیگری به خود گرفت. سبک پیشین جلوپنجره که به نام RALLIANT معروف بود در آن حذف و سپر جلوی آن به نحو کاملاً ظریفی به جزییات کرومی جلوپنجره آن ادغام شد. سامانه روشنایی در روز و مه‌شکن‌های کاملاً جدید هم از دیگر تغییراتی بود که در پیشانی این خودرو رخ داده بود. ضمن آنکه، رکاب‌های اسپرتی و رینگ‌های طرح جدید را هم نباید از قلم انداخت. در کنار این موارد، کابین هم به‌روزرسانی‌های اندکی را به خود دید و کنسول میانی در آن به‌تمامی تعویض شد. این تغییرات در جای خود، چهره مدرن‌تر و به‌روزتری را برای این سدان معروف ژاپنی به ارمغان آورده‌اند. در حال حاضر، نسخه نوین لنسر، با نام فیس‌لیفت تیپ 4 در کشورمان عرضه می‌شود. این خودرو، علاوه بر ژاپن، در چین، برزیل و تایلند هم تولید می‌شود که تمامی نسخه‌های وارده به ایران ساخت کشور ژاپن هستند.

2017 Mitsubishi Lancer 
این خودرو با نام‌های بسیاری ازجمله دوج/پلیموت کولت، کرایسلر والیانت لنسر، کرایسلر لنسر، ایگل سامیت و… در بازارهای جهانی به فروش رفته است و نسل فعلی آن تنها در دو نسخه سدان و 5 درب هاچ‌بک تولید می‌شود.

2016 Mitsubishi Lancer 
میتسوبیشی لنسر با انواع متفاوتی از پیشرانه اعم دیزلی و بنزینی در بازارهای جهانی عرضه می‌شود. پیشرانه‌های بنزینی در انواع 1.5،1.6،1.8،2 و 2.4 لیتری عرضه می‌شوند که از توانی بین 95 الی 168 اسب بخار برخوردارند. پیشرانه دیزلی نیز تنها دو نسخه 1.8 و 2 لیتری عرضه می‌شود. در این میان، نسخه دو لیتری دیزلی آن ساخت کمپانی فولکس‌واگن است. به لحاظ سیستم انتقال قدرت، این خودرو با گیربکس‌های 5 سرعته دستی،6 سرعته نیمه اتوماتیک،4 سرعته اتوماتیک و نیز CVT عرضه می‌شود


برخی از سایت‌هایی خودرویی در دنیا، من‌جمله سایت «CARCONNECTION» در آمریکا نسخه فیس‌لیفت لنسر را مورد تست و ارزیابی خود قرار داده‌اند که خلاصه نتایج آن در ذیل درج شده است.

نکات مثبت:

  • هندلینگ و هدایت‌پذیری مطمئن و دلگرم‌کننده
  • به نظر می‌رسد که بیشتر بزرگسالان به مدل سال جاری (فیس‌لیفت) علاقه‌مند هستند
  • در مقابل مبلغ پرداختی به‌خوبی مجهز شده است
  • سیستم تمام چهار محرک (AWD) در این خودرو در دسترس است
  • صندلی‌های جلو راحت

نکات منفی:

  • سواری سخت و پرسروصدا در جاده
  • کابین اصلاح نشده، متریال ارزان‌قیمت
  • میزان مصرف بنزین با عدد اعلامی مطابقت ندارد
  • ویژگی‌های پرفورمنس آن بیش از مدل EVO نیست


در خاتمه مطلب، تنها چنین می‌توان گفت: میتسوبیشی لنسر فیس‌لیفت تیپ 4 مدل 2016، خودرویی سخت باکیفیت است که به‌عنوان یکی از ژاپنی‌های بازار، به لحاظ آپشن های رفاهی، در سطحی نسبتاً برابر با رقبای کره‌ای خود قرار دارد و به لحاظ ایمنی هم خودرویی به‌غایت مستحکم و مجهز است. درحالی‌که عمده رقبای کره‌ای و ژاپنی آن با 2 کیسه هوا در بازار ایران عرضه می‌شوند، این خودرو به طور استاندارد از 7 عدد کیسه هوا بهره می‌برد. از طرفی، قیمت رقابتی لنسر در قیاس با دیگر همتایانش، آیتم مهمی است که نباید به آن بی‌توجه ماند. همه این موارد در جوار هم، لنسر فیس‌لیفت را به بازیگری مهم در بازار ایران بدل می‌کند. بازیگری که نگاه دقیق‌تری را از سوی عمده خریداران طالب است.

مشخصات فنی میتسوبیشی لنسر 2016

شناسه موتور: 4B1 – MIVEC
حجم موتور: 1798 سی‌سی
توان: 140 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه
گشتاور: 176 نیوتن‌متر در 4200 دور در دقیقه
شتاب صفر تا صد: 11.5 ثانیه (در برخی منابع عدد 10.8 و یا کمتر نیز ذکر شد)
عدد حداکثر سرعت: 192 کیلومتر بر ساعت (در برخی منابع اعداد بالای 200 کیلومتر هم ذکر شده است)
مصرف سوخت ترکیبی: 6.6 لیتر در هر یک‌صد کیلومتر مسافت
سیستم فنربندی جلو: مک‌فرسون استرات
سیستم فنربندی عقب: اتصال چندگانه (MULTI LINK)
نوع کالیپر ترمز جلو: دیسکی خنک شونده
نوع کالیپر ترمز عقب: دیسکی جامد
استاندارد آلایندگی: یورو 5
نوع گیربکس: CVT – سری سوم گیربکس‌های هوشمند INVECS، در این طیف از گیربکس، امکان تعویض دنده به‌صورت 6 سرعته و با پدال تعویض دنده از پشت فرمان فراهم است.
حداقل شعاع گردش خودرو: 5 متر
نوع فرمان: الکتریکی (EPS)

2016 Mitsubishi Lancer GT 
ابعاد
طول/عرض/ارتفاع:4570/1760/1490 میلی‌متر
فاصله بین دو محور جلو و عقب: 2635 میلی‌متر
فاصله کف خودرو تا سطح زمین: 150 میلی‌متر
وزن خالص: 1350 میلی‌متر
ظرفیت مخزن سوخت: 59 لیتر
اندازه تایرهای جلو و عقب: 215/45 R 18


ایمنی
این خودرو در موسسه بیمه ایمنی بزرگراه‌های آمریکا (IIHS) تحت آزمون‌های متعددی قرار گرفت و در تمامی بخش‌ها اعم از استحکام سقف، برخورد از نیمه جلو (هم‌پوشانی کامل)، برخورد از بغل (بخش کناری خودرو) و نیز حفاظت از سر و صندلی‌ها بالاترین امتیاز و نیز، در تست بسیار دشوار همپوشانی کوتاه یا SMALL OVERLAP، امتیاز قابل‌قبول (ACCEPTABLE) را کسب نمود.
5 ستاره ایمنی از موسسه EURONCAP اروپا
7 عدد کیسه هوا (راننده، سرنشین جلو، جانبی، پرده‌ای و زانویی راننده)
سیستم ضد بلوکه ترمز (ABS)
سیستم کمکی ترمز (BA)
سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD)
سیستم کنترل فعال پایداری (ASC)
سیستم کنترل کشش (TCL)
کمربندهای ایمنی پیش کشاننده و سه‌نقطه‌ای
قفل ایمنی کودک
و…


تجهیزات رفاهی
سانروف با تنظیم الکتریکی
دوربین دید عقب
پدال شیفتر منیزیومی (تعویض دنده) در پشت فرمان
کروز کنترل
سیستم ورود بدون کلید
گرم‌کن صندلی به همراه سیستم تهویه
تنظیم برقی صندلی راننده در 8 جهت
غربیلک فرمان و سر دنده با روکش چرمی
صفحه نمایشگر لمسی
سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک
آینه‌های جانبی مجهز به گرم‌کن
چراغ‌های جلو از جنس زنون مجهز به سیستم اتوماتیک چراغ‌های جلو با توجه به گردش فرمان (AFS)
تنظیم اتوماتیک ارتفاع نور چراغ‌های جلو
سیستم شستشوی چراغ‌های جلو
روشن و خاموش شدن اتوماتیک چراغ‌های جلو (متناسب با نور محیط)
سیستم صوتی حرفه‌ای با 4 عدد اسپیکر و 2 عدد توئیتر
قابلیت کنترل سیستم صوتی بر روی فرمان + CD + MP3 و درگاه USB و AUX + بلوتوث جهت مکالمات تلفنی
صفحه نمایشگر لمسی
برف‌پاک‌کن و شیشه شوی جلو مجهز به سنسور باران
کنسول وسط با درب روکش چرمی و جا لیوانی
آینه وسط الکتروکرومیک
سنسور دنده‌عقب
بازکن صندوق عقب و درب باک
چراغ ترمز روی درب عقب از نوع LED
سیستم ایموبلایزر، مجهز به سیستم هشداردهنده ضد سرقت
زه آبگیر با پوشش کروم
دستگیره‌های داخلی با پوشش کروم
سر اگزوز
رینگ‌های آلومینیمی
مه شکن جلو
اسپویلر یا باله روی درب صندوق عقب (سفارشی)
و…


قیمت
در ایران: 127.8 میلیون تومان (ثبت‌نام در نمایندگی)

منبع : www.pedal.ir

نظرات (0) کلیک ها: 27719

رنو-نیسان-میتسوبیشی، تبدیل به غولی بزرگ با حدود 10 میلیون خودروی تولیدی سالانه خواهد شد که این امپراطوری را در کنار نامهایی چون تویوتا، فولکس واگن و جنرال موتورز قرار می‌دهد. حالا نیسان آماده است تا مرد 62 ساله و همه‌کاره‌ی صنعت خودرو یعنی کارلوس گون (گوسن یا غصن) را به سمت مدیرعاملی میتسوبیشی منصوب نماید بنابراین گون یکی از افراد شاخص خودروسازی با مدیرعاملی سه خودروساز متفاوت در یک زمان خواهد بود.

carlos-ghosn-02
اطلاعات منتشر شده نشان می‌دهد که گون قبلاً با مدیرعامل و رئیس میتسوبیشی Osamu Masuko صحبت کرده و از او خواسته تا با وجود تحت کنترل در آمدن میتسوبیشی توسط نیسان باز هم مدیرعامل این شرکت باقی بماند؛ اما رنو نیسان تاکنون این خبر را تائید نکرده و سخنگوی این شرکت همه‌ی سخنان را حدس و گمان خوانده و میتسوبیشی نیز همین رویه را در پیش گرفته است.

Carlos Ghosn
یک تحلیل‌گر صنعت خودرو می‌گوید که گون با مدیرعاملی در میتسوبیشی قادر خواهد بود تا کارهایی مشابه کارهای انجام شده در نیسان را ترتیب بدهد که از این جمله می‌توان به ترکیب پلتفرم‌ها، کاهش هزینه‌ها و حتی بستن کارخانه‌ها اشاره کرد. به منظور انجام چنین بازسازی بزرگی شما فردی به قدرتمندی گون را نیاز دارید تا کارها را سروسامان دهد.

carlos-ghosn
شغل جدید گون به چشم همه یکسان نخواهد آمد چراکه تحلیل گری در این باره می‌گوید:

من فکر می‌کنم که گون کار کافی در رنو و نیسان دارد. او همچنین همه‌ی زمان خود را در این دو کمپانی بیش از قبول شغل دیگری در ژاپن صرف می‌کند.

ceo_mitsubishi-and-carlos-ghosn
نیسان اوایل امسال اعلام نمود که 34 درصد سهام میتسوبیشی را به مبلغ حدود 2.3 میلیارد دلار خواهد خرید. این امر به خاطر جعل میزان مصرف سوخت اعلامی چندین خودرو از جمله دو مدل نیسان صورت گرفت. این معامله تا اواخر امسال نهایی خواهد شد.

mitsubishi badge
منبع: www.pedal.ir

نظرات (0) کلیک ها: 4518
میتسوبیشی ASX با ظاهری جدید در پاریس

همزمان با به‌روزرسانی اوت لندر، غرفه‌ی میتسوبیشی در نمایشگاه خودروی پاریس نسخه‌ای اصلاح شده از کراس اوور ASX را نیز به نمایش خواهد گذاشت.

Mitsubishi ASX 2017
Mitsubishi ASX 2017
Mitsubishi ASX 2017
Mitsubishi ASX 2017


نمای جلوی جدید قابل‌توجه‌ترین تغییر این خودرو بوده و طراحی جدید “پوشش دینامیک” میتسوبیشی که در این خودرو بکار رفته زبان طراحی این روزهای این برند ژاپنی را نشان می‌دهد. در این بخش شاهد جلوپنجره، سپر و مه شکن‌های جدید هستیم.

Mitsubishi ASX 2017

Mitsubishi ASX 2017
دیگر به‌روزرسانی‌های این خودرو عبارت‌اند از آنتن بال کوسه‌ای و برخی جزئیات بهبودیافته‌ی داخل کابین از جمله بالشتک‌های جدید صندلی‌های عقب و مواد بکار رفته‌ی جدید در پوشش کابین. همچنین تریم پیانو بلک در غربیلک فرمان و آینه‌ی دید پشتی با تیره شوندگی خودکار از دیگر بهبودهای کابین به شمار می‌آیند. رینگ‌های 18 اینچی نیز زیر خودرو جای گرفته‌اند.

Mitsubishi ASX 2017
اضافه شدن یک پیشرانه‌ی جدید طیف تغییرات صورت گرفته در ASX را کامل می‌کند. پیشرانه‌ی 1.6 لیتری توربودیزل با قدرت 112 اسب بخار به سایر پیشرانه‌ها ملحق شده است. این پیشرانه با گیربکس 6 سرعته ی دستی و بصورت تک و دو دیفرانسیل قابل سفارش است.

نظرات (0) کلیک ها: 26381

ارتباط با ما

هدف ما ارائه بهترین خدمات به شما می باشد . مشتاقانه منتظر پیشنهادات و انتقادات شما هستیم.

اگر انتظار پاسخ از طرف ما دارید، حتما ایمیل خود را وارد نمایید. همچنین اگر سوالی در خصوص لوازم یدکی مورد نیاز برای خودروی خود دارید، نوع و مدل ماشین و شماره شاسی ماشین (موجود بر روی کارت ماشین) را ذکر نمایید. قطعات یدکی خودروهای جدید همگی بر اساس شماره شاسی ماشین قابل شناسایی هستند.

گروه پاینده

فروشگاه و دفتر مرکزی پاینده
تهران، بازار چراغ برق
امیرکبیر، پلاک 458 (جنب بانک صادرات)
تلفن : 35000065 (9821+) خط ویژه 30 خطی
تلفن : 5535 3393 (9821+)
فکس : 2789 3395 (9821+)
فروشگاه دوم ( آرش) 
تهران، بازار چراغ برق
خیابان امیرکبیر، پاساژ کاشانی، پلاک 269
تلفن : 6626 3392 (9821+)
تلفن : 6670 3392 (9821+)
فکس : 9737 3661 (9821+)

ارتباط با ما در تلگرام